Košarica
0

Uvjeti dostave

PODRUČJE DOSTAVE

Trade Vision d.o.o., dostavu vrši na cijelo područje Republike Hrvatske. Dostavu naručenih paketa izvršava izabrana dostavna služba (Hrvatska pošta), odnosno treća strana na koju Trade Vision d.o.o. ne može utjecati. Trade Vision d.o.o. zadržava pravo odabira dostavne službe.

Raspoloživost te vremena dostave možete pogledati na sljedećim linkovima našeg dostavnog partnera:

https://www.posta.hr/paket24/5286 .

CIJENA DOSTAVE

Trošak dostave plaća kupac, a u cijenu je uključeno i pakiranje proizvoda.

Prilikom narudžbe, za sve Kupce na www.outfit.hr, trošak dostave iznosi 5€.

Cijena dostave bit će izražena uz cijenu naručenih proizvoda prije završetka procesa narudžbe na stranici „Košarica“ i „Stranica naplate“.

VRIJEME OTPREME I DOSTAVE/ISPORUKE POŠILJKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 11:00 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručen proizvod isti dan bio predan (otpremljen) dostavnoj službi. Narudžbe zaprimljene nakon 11:00 sati (osim petkom) predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 11:00 sati otpremaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Imajte na umu da navedeno vrijeme otpreme vrijedi u većini slučajeva, ali to ne mora biti pravilo.

Vrijeme otpreme ovisi o raspoloživosti robe. Ukoliko www.outfit.hr nije u mogućnosti isporučiti proizvod u roku od 3 radna dana, u tom slučaju obavijestit će Kupca mailom radi dogovora o novom roku otpreme. U tom slučaju, Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Odmah dostupni proizvodi obično su dostavljeni u roku od 2 do 5 radnih dana. Navedeno vrijeme dostave postavljeno je od strane dostavne službe, tako da www.outfit.hr ne može garantirati da će pošiljka biti dostavljena pravodobno. Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu, nastale od strane dostavne službe. Vrijeme isporuke za otoke duže je za nekoliko radnih dana.

Proizvodi će biti zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Trade Vision d.o.o. prije svake otpreme proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

PRIJEM POŠILJKE

Prilikom preuzimanja pošiljke, Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Također, za svaku pošiljku, primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste Vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Kontakt

Trade Vision d.o.o.
Ulica Katarine Zrinski 19
Strahoninec, 40000 Čakovec
099/6453250
info@outfit.hr
0
KOŠARICA
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

Nema proizvoda u košarici.

ZATVORI
crosschevron-right